torsdag den 9. april 2009

Fredag 10. april

En meget vemodig morgen, hvor vi for nogle timer siden tog afsked med Søren, Flemming og Caroline. De sidder formentlig alle tre lige nu i flyveren fra Beijing og er på vej mod Amsterdam, mens de leger købmand, med barbiedukker eller tegner søløver.
Det var hårdt at komme ind på værelset igen efter at have taget afsked. Carolines "kineser-værelse" så så mærkeligt tomt ud, så vi tog os en større tudetur sammen. Det er mærkeligt at være helt alene i Kina, og savnet til lille Danmark er større end nogensinde før. Hvor bliver det skønt at se børn, familie, venner og hus igen og indånde den friske danske luft.
Charlotte og jeg tog i går Caroline med i en Safaripark lige syd for Guangzhou. Det var en skøn oplevelse. Dyrene havde her, modsat zoologisk have i Guangzhou, noget bedre kår på højde med Ebeltoft zoo, så det var nemt at nyde de mange dyrearter i skønne og friske omgivelser. Vi gav os god tid og kunne uden stress have en god og oplevelsesrig tur med Caroline på hendes sidste dag i Kina. Charlotte havde også en stor dag, da hun fik set både stor panda og ikke mindst koalabjørne. Vi tog også en togtur, hvor man kom tæt på rigtig mange dyr fra forskellige verdensdele.


Caroline syntes godt om de legesyge elefantunger.





Fra togturen gennem flere kontinenters dyreliv.





Hjææælp der er sluppet en farlig hvid tiger ud ......

Tilbage på hospitalet stod den på hygge med Søren og Flemming. Vi havde bestilt mad på hospitalet, så vi kunne spise og slappe af med familiær hygge inden næste morgens afsked.

I aftes var der selvfølgelig stadig ikke kommet ny dør i, så den stod på en nat mere med kold luft og larm fra gaden.

I dag fredag er Charlotte lige nu i bad efter endt behandling, og bagefter flygter vi fra de larmende håndværkere ind til lige så larmende Beijing Lu og krydser naivt fingre for, at der er en dør i, når vi i aften kommer tilbage til vores værelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar