mandag den 6. april 2009

Mandag 6. april


Bror og søster ved indgangen til Remnin Park

I går søndag, tog vi en tur ind til Remnin Park (folkets park), hvor der skulle være nok at se på om søndagen. Det var der også med både dans, badminton, sang og en form for "fodbadminton". Tiden gik hurtigt med at se på alle aktiviteterne, så vi tog efterfølgende en nem aftensmad på MC Donalds inden vi tog en bådtur på Perlefloden. En oplevelse, som Søren og Flemming ikke skulle gå glip af og som vi sagtens kunne gentage.


Efter morgenmad og cafémøde i dag mandag blev Charlotte interviewet af en journalist fra Tv2, som følger en anden patient herude, men som samtidig gerne vil høre andre danske patienters erfaringer/historier.

Så skulle Caroline sove middagslur, inden vi skulle på en planlagt tur ud til bjergene nord for Guangzhou, hvor vi skulle have været på svævebanetur mm. Men vi havde lige svedt ud, at Charlotte ofte har lang dag på hospitalet om mandagen (mange poser væsker intraveniøs), så vi må på tur en anden dag.



Så er vi på vildsvinejagt i Polen


I stedet for blev der dømt afslapning til en jagtfilm for drengene, hvorefter Caroline, Flemming og jeg selv tog ud for at lede efter Quing Ping markedet, som (i følge kinabogen) skulle være fyldt med alverdens dyr. Vi brugte lidt mange skridt på at finde markedet, men det var alt besværet værd. Hvis vi tidligere mente at have set mange dyr rundt om i Guangzhou, så var det vand ved siden af dette marked. Alt fra havet, frøer, skildpadder, krokodiller, slanger og kryb i utrolige mængder, sammenpresset i net, kasser eller akvarier. Ikke lige et sted hvor dyrevelfærd var i højsædet. Men hold op hvor var der meget at se på. Caroline mente dog bagefter ikke, at vi havde set så mange dyr, for der havde jo ikke været nogen Zebra.



Vi fandt et lille meget spændende marked i vores søgen

Caroline brugte kikkerten

og snart fandt vi bogstaveligt talt bjerge


og store lastbiler fyldt til randen med skildpadder,


masser af slanger, krokodiller og andet levende.

Senere mødtes vi med Søren og Charlotte på en Thai restaurant på Shamian Island, og vi kunne indtage en lækker middag i flotte omgivelser.



Thairestaurant på Shamian Island

----

1 kommentar:

  1. Hvor er det bare superskønt at læse om jeres oplevelser - det lyder som om Du har fremgang, Charlotte - det glæder mig virkelig.

    Jeg sender jer alle mine varmeste tanker og gode energier...

    Mange knus Kusine Trine

    SvarSlet