søndag den 15. marts 2009

Lørdag 14. marts

Efter at have set film i går "Lost in Translation", hvor hovedpersonerne meget apropos ikke kan sove om natten pga. jetlag, da de er rejst fra USA til Japan, fik Charlotte sin hidtil bedste nattesøvn. Hun var så fornuftig at bede om noget at sove på, og det fik hun så. To små piller men hvilken effekt, fruen, som normalt (derhjemme) vågner, bare der er en mus, der prutter ude i stalden, sov fra alt. Selv da sygeplejerskerne, som de plejer, kom ind med en lommelygte kl. 01.00 og lyste hende i hovedet, var der lukket og slukket.
Selv følte jeg mig lidt "lost" som i filmen, da jeg lå med hovedpine, ondt i halsen og snottet løbende i en lind strøm fra begge næsebor. Jeg faldt i søvn kl. 02.30, og ingen af os vågnede før kl. 10.00, da lægen kom ind for at se til Charlotte.
Resten af dagen er for mit vedkommende gået med at ligge i sengen indtil kl. 17.00, jeg fik et par piller af lægen, så jeg kunne blive rask og ikke smitte Charlotte, så vi håber, det virker.
Charlotte har derimod været aktiv, hun er siden i går med sin fightervilje kravlet op på hesten igen. Hun bestemte sig for at gøre noget godt for sin krop, så da hun gik en tur på hospitalet, valgte hun at tage trapperne i stedet for elevatoren. Det blev en længere tur fra 6. sal til 7. sal herfra ned til 3. sal og op til 6. sal, hvor hun glemte noget for herefter at bevæge sig ned til 3. sal og til sidst op til 6. sal igen - i alt 14 etager - sejt.

Vi havde lige talt om, hvad vi skulle gøre med aftensmad, da Jeanette i værelse 607, var så sød at komme forbi med en bestilingsliste til Kentucky Fried Chicken - perfekt. Efter at have spist var vi dog enige om, at ris også er godt !

Charlotte har også fået immunterapi i dag, og har fået at vide, at hun skal faste fra 00.00 i aften, da hun skal have taget nogle blodprøver i morgen.

Solen skinnede i øvrigt fra morgenstunden af :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar