lørdag den 21. marts 2009

Lørdag 21. marts

De sidste par dage har vi lavet stort set det samme. Charlotte været fået drop med diverse slags medicin og immuntereapi fra formiddag til aften, vi har set lidt film, jeg har handlet og vi har talt lidt med de andre danskere.

I går bad Charlotte dog om at komme i gang med drop tidligt om morgenen, så vi kunne tage en tur i byen om aftenen. Der kom vi en tur ind til Beijing Lu - shoppinggade, som er utrolig flot om aftenen og samtidig fuld af liv. Vi måtte tage hjem uden at have shoppet, da Charlotte ikke kunne holde til at gå så langt, men hun syntes, det var skønt at se andet end hospitalet.

Aftentur på Beijing Lu

I dag er det gået meget bedre, Charlotte fik "udgangstilladelse" af sin læge, så vi tog med de andre danskere på en udflugt, som hospitalet havde arrangeret. Vi var ca. 17 danskere i en minibus med 2 guider og chauffør.

Næsten hele selskabet

Første stop på turen var Lianhuashan Resort (The Lotns hill) nogle godt 100 m høje frodige bakker med udsigt over Perlefloden. Udover skøn natur, klipper, kløfter og klippehuler er området også helligt med bl.a. en 40 m høj guldbelagt bronze buddhastatue (verdens højeste af sin slags) og diverse templer.


Et af de mange templer.

Kinesisk ønsketræ.

De mange damme var fyldt med flotte åkander i blomst


Herefter spiste vi kinesisk frokost på en nærliggende restaurant. Vi fik serveret et stor udvalg af områdets specialiter, dog uden det var for eksotisk. Al maden var flot anrettet og blev placeret på en drejeskive midt på bordet, og så var det bare at tage for sig af retterne. Det smagte herligt, og det var først bagefter, da vi (tilfældigvis) kiggede i suppeterrinen, at vi opdagede, at suppen til forret var kogt på hønsefødder.

Noget af den lækre mad.

Sidste stop på turen gik til en ca. 20 tdr. stor botanisk have, fyldt med bassiner med gudfisk og karper, små templer og mindre museer. Efter 1,5 times vandring i haven og ovenpå dagens mange indtryk var vi også mættede, men samtidig glade for turen udenfor Guangzhous larm og beskidte gader. Charlotte var selvfølgelig træt efter turen, men fik ingen smerter undervejs på trods af mange bump på de hullede veje. Det er som om, at hun genvinder sine kræfter og får det bedre og bedre dag for dag, så vi krydser fingre for, at der kan komme andre behandlinger på tale.

Havens søer var fyldt med fisk

og skildpadder

Mere vand

masser af blomster

og is :-)

Om aftenen talte vi rigtig dejlig lang tid med Amalie på Skype om håndboldstævne, som de havde vundet, kommende skolefest, x-factor og meget mere. Inden vi sagde farvel, måtte lovede hun at ringe snart igen, så det glæder vi os til.

Senere på aftenen kom Caroline, Annette og Malle, skønt at se dem alle tre. De havde haft en lang men rigtig god tur uden problemer. Caroline var bestemt også glad for at se sine forældre, så hun suste rundt arrangerede, pakkede legetøj ud og kunne hverken stå eller tie stille - munden gik konstant. Dejligt at være sammen med hende igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar