søndag den 29. marts 2009

Søndag 29. marts

Søndag har været en stille og rolig dag på hospitalet med den daglige sædvanlige behandling til Charlotte. Vi var til danskermøde i dag. Her fik vi lidt oplysninger om, hvor der skulle være et stort legetøjsmarked, så da Charlotte var færdig med sin behanding, tog vi derind med Caroline.

Vi fandt det ved det store Haizhu Square, her var der rigtig mange boder med alt muligt krims krams og billigt legetøj.

Kom, så skal mor vise dig, hvordan man bruger penge!

Så er den store lommeregner fremme til en gang "prutning".

Efter at have hygget os med at handle, gik vi hen for at spise på en stor fiskerestaurant, som vi havde set på vejen til markedet. Det var en utrolig oplevelse at komme ind på den 3 etager store fiskerestaurant, for næsten hele underetageen var fyldt med akvarier med skabninger af forskellige slags. Her var alverdens fisk, krebsdyr, skildpadder, slanger, orme, larver og krokodiller. Caroline var i sit es, og da vi ikke kunne få et bord i stueetagen med udsigt over floden på den anden side af vejen, var den næstbedste plads på 2. sal lige ved siden af et stort akvarium med fisk i.

Efter at have set på menukortet, gik Caroline og jeg med tjeneren ned for at vælge vores mad fra akvarierne. Hun ledte os hen til en lyserød fisk, som Caroline selvfølgelig faldt for, faren sagde ja, selvom den godt nok så lidt dyr ud. Herefter valgte vi nogle store rejer og noget lækkert frugt. Herefter gik turen ovenpå igen, hvor vi fra menukortet valgte tilbehøret.

De flotte men dyre lyserøde fisk.

Som snack fik vi the med hønsefødder, jeg bød Caroline en hønsefod, mod forventning sagde hun ja tak og smagte, men hun syntes den var for stærk - modig pige.

Da maden kom, var alting utroligt lækkert anrettet og det smagte lige så godt som det så ud. Caroline spiste meget af "sin" fisk, det var åbenbart meget motiverende for hende selv at vælge maden. Vi vidste det var en dyr restaurant, men vi var jo i Kina, så vi gættede på, at det max ville koste 5 - 600 kr. Da regningen efterfølgende kom og var på 955 RMB (ca. 850 kr) blev vi enige om, at det var sidste gang Caroline fik lov at vælge en lyserød fisk.

Caroline var ikke helt tryg ved den bagbundne alligator.
















Charlotte og Caroline foran restauranten.

1 kommentar:

  1. Hej med der,
    Hvor dejligt at det går så godt med dig. Beviset for din bedring er bestemt din shoppelyst. Lad nu være med at lære Caroline for meget - det bliver for dyrt i længden.. Kan du ikke lige få Martin til at tage et profilbillede af dit smukke ansigt, så kan jeg give skærmen en knuser!
    Hils de andre. KH Signe

    SvarSlet