søndag den 15. marts 2009

Tak for sidst

Hej alle.

Allerførst vil vi gerne sige jer tusind tak for den dejlige søndag, I var med til at give os forleden. Det var en helt ubeskrivelig følelse at have alle sine dejlige venner, familie og kollegaer samlet omkring én. Og hvor var det imponerende, at så mange kunne møde op med så kort varsel.

Og en særlig tak til Rikke og Birgitte, som havde stået for forplejning m.m. Sikke al den mad! Der manglede ihvertfald ikke noget. Tak til basketpigerne og Søpølsen, der også hjalp til med arrangementet, og jer som havde medbragt kage m.v.

Sidder faktisk tilbage med en følelse af, at jeg I mit "korte" liv har opnået at få meget mere kærlighed, støtte og omsorg fra så mange mennesker, end mange vil opleve at få i løbet af et helt liv!

AT REJSE ER AT LEVE...

Sådan stod der på den lille rejsekuffert, som Søren og Jane havde lavet til os på vegne af familien. Den indeholdt nogle praktiske ting til turen (bl.a. jagtfilm til Martin - uundværligt..!) og nogle sjove ting. Men det bedste var, at der lå en kuvert fra hver af mine søskende og forældre med hilsner. Hvor var det dejligt og rørende - tak skal I have. Jeg elsker jer allesammen!

Vi ankom til FUDA Cancer Hospital her i Guangzhou i går aftes omkring kl. 21.30 lidt forsinket efter en lidt hård rejse. Det gik i og for sig godt, men turen var lang og vi var meget trætte. Blev hentet af en guide og en chauffør fra hospitalet - ingen smalle steder der!

Vi blev hurtigt indkvarteret i et VIP-room på hospitalet. Her har vi et soveværelse m. 2 senge og en computer, en stue m. sovesofa, tv, garderobeskab, køle/frys og en mikroovn, og så har vi et dejlig stort badeværelse. Til lejligheden hører også en lille overdækket altan m. vaskemaskine, og så har vi adgang til et tekøkken med mulighed for opvask og for at låne en riskoger. Dette giver vi lidt over 500 kr for om dagen. Dyrt, men nemt og bekvemt!
Der var en del ting jeg skulle svare på og udfylde, og deres engelske er ikke lige det bedste, men det gik nogenlunde, og de er utrolig søde og imødekommende. De havde også købt lidt brød og mælk til os, så vi ikke skulle gå sultne i seng. Jeg skulle nemlig være fastende fra morgenstunden idag.

Efter en rimelig god nattesøvn på nogle meget hårde madrasser, vågnede vi op til en formiddag fyldt med undersøgelser. Klokken 8.30 blev vores stue invaderet af læger og sygeplejersker (vist nok 4 læger og 4 el. 5 sygeplejersker), der egentlig ikke rigtig havde noget formål, andet end at de fleste gik igen med det samme. Men i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.00 fik jeg taget blodprøver, ultralyd, EKG (tror jeg nok det hedder) og røngten. Igår blev jeg også målt og vejet og fik taget blodtryk og temperatur. Så de har været meget effektive.

Her efter kl. 11.00 er der ikke sket så meget. Har spurgt om vi måtte forlade hospitalet, men forstod ikke rigtig svaret - de forstod nok heller ikke spørgsmålet..., så vi har valgt at "tage en slapper" på værelset - ihvertfald indtil sidst på dagen.

Vi har også modtaget en lækker frugtkurv fra hospitalsledelsen med ønsket om en hurtig bedring. Og Martin har været nede og betale et depositum på 5.000 kineserpenge - de har nok hørt hjemmefra, at han altid ødelægger noget!! Vejret er lidt køligt, men stadig varmere end derhjemme. Det har regnet en del de sidste dage, men ellers skulle temperaturen vist være meget behagelig.

Bortset fra sprogvanskelighederne har det været ganske positivt indtil videre. Vi er ihvertfald blevet rigtig godt modtaget og føler os trygge her.

Knus fra

Charlotte & Martin

Ingen kommentarer:

Send en kommentar