lørdag den 28. marts 2009

Lørdag 28. marts

I dag var Charlotte færdig med sine behandlinger ca. kl. 16.00, så vi skyndte os at tage i byen med Annette og Malle. Vi valgte at prøve at tage bussen hen til nærmeste metrostation og herfra at tage metroen til Guangzhou hovedbanegård. Her skulle der være op til flere markeder med mulighed for at shoppe lidt af hvert.
Det gik imidlertid ikke helt som planlagt, for da vi kom op fra metroen ved banegården, stod himmel og jord i et. Det lynede og tordnede og styrtede ned. Efter at have overvejet situationen lidt, uden at vejret ændrede karakter, valgte vi at tage metroen tilbage til Beijing Lu, hvor vi håbede på bedre vejr.
Det var bestemt ikke tilfældet, og vi skyndte os derfor at finde en restaurant. Vi fandt lidt tilfældigt en rigtig hyggelig en af slagsen med et overdådigt menukort. I kortet var de mest lækre retter afbilledet, hvilket fik os (igen igen) til at bestille alt for meget mad. Vi bestilte i alt 15 forskellige retter, det gav en del pladsproblemer på bordet og efterfølgende mavepiner, da det var utrolig lækker mad. Det var følgeligt også vores hidtil dyreste måltid ca. 450 kr. incl drikkevarer.
-
På billedet mangler vi stadig at få 5 retter på bordet.
-
Da vi kom udenfor igen, regnede det endnu mere og gaderne var ved at blive forvandlet til mindre vandløb. Taxaturen hjem bød da også på flere omveje pga. oversvømmede veje og lange bilkøer.
-
Malle med en ikke helt funktionsdygtig paraply
af mærket made in China.
-
Charlotte har i dag fået indsprøjtninger i mave, skulder og ben i forbindelse med immunterapien. Især mave og skulder er rigtig ømme hertil aften, det er godt tegn på at immunforsvaret arbejder, men det tegner ikke godt for nattesøvnen.

I går fik vi et spørgeskema, mht. hvor tilfredse vi er med opholdet på FUDA. Jeg vil vove påstanden, at min 5. klasse (måske med lidt hjælp) kunne have gjort det bedre.
-

Et lille uddrag af spørgeskemaet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar